fbpx

Access Conscisouness Temelji z dvema Barbarama!

Začetek

Zaključek

Kraj

Le štirje dnevi vas ločijo od popolnoma drugačnega življenja!

 

Seminar Temelji je globoko raziskovanje in spreminjanje področij, ki za vas ne delujejo in jih želite v svojem življenju spremeniti. Na mesta, za katera menite, da ste zataknili, pogledamo s popolnoma drugačnih zornih kotov, kar omogoči, da se tudi to začne spreminjati, vi pa premaknete naprej.

 

Ponudi vam orodja, s katerimi lahko spremenite karkoli in vse v svojem življenju. In da potem, ko ne mislite več, da ste zataknjeni, ustvarite življenje popolnoma po svoji meri.

 

Seminar Temelji odstrani osnovo omejitev, iz katere zdaj mislite, da morate delovati in vam omogoči, da si z orodji, ki jih prejmete, ustvarite platformo, s katere začnete popolnoma drugače živeti in ustvarjati svoje življenje.

 

Med Temelji (in po njih) začnete posegati po tistem, kar resnično ste. Po tistem, kar v tem trenutku morda niti ne veste, da vam je na voljo. Ste namreč veliko veliko večji, potentni in zmožni, kot se zdaj sploh zavedate.

 

Facilitacija s strani certificiranega facilitatorja Access Consciousnessa in vaša voljnost, da pogledate, kaj za vas ne deluje, kaj bi radi spremenili in kaj bi radi ustvarili, vas le v štirih dnevih popeljejo do takšne spremembe in nove kvalitete življenja, da udeleženci seminarja govorijo o življenju pred in po Temeljih.

 

Začnete posegati po čarobnosti, začnete videti, da čarobnost obstaja. Začnete odkrivati in videti darilo sebe.

 

Pogledamo čisto vsa življenjska področja …

 

Na Temeljih se poleg vsega preostalega naučite tudi štirih Accessovih telesnih procesov: MTVSS, Celični Spomin, Odstranjevanje in izkoreninjanje biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja …

Dobite tudi priročnik, ki ga predelamo na seminarju, vsebuje pa vsebine, kot so:
10 ključev do popolne svobode
Čistilni procesi za vse vrste zdravstvenih težav in izzivov
Moteči vsadki (jeza, bes, srd, sovraštvo,ljubezen, ljubosumje, seks, mir, odnos, posel, …) – vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijski tokovi
Elementi seksa
Elementi stvaritve
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elementi intimnosti in elementi za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo
Besede in jezik
in še veliko veliko več…

Spletna predstavitev seminarja Temelji:

Cena Temeljev 1.100 EUR (če ga ponavljate v roku 12 mesecev, polovična cena 550 EUR); otroci do 16. leta imajo brezplačno udeležbo, mladina, stara 16. in 17. let, plača polovično ceno; v ceno seminarja so vključeni priročnik v slovenščini in MP3 posnetki seminarja, ki jih dobite po zaključenem seminarju.

Pogoj za udeležbo: opravljena Access bars delavnica (kadarkoli).

Lokacija: Tokrat bodo Temelji potekali na čudoviti lokaciji v slovenski Istri – Residence GOLD ISTRA, Padna 8B, 6333 Sečovlje.

Plačilo je mogoče z nakazilom na TRR, kreditno kartico, PayPalom in z gotovino na kraju dogodka (v tem primeru je obvezna nepovratna akontacija 200€ vsaj teden dni pred seminarjem).

Če želite prenočiti v Residence GOLD ISTRA  Cena 
V ceni je vključeno: spanje z zajtrkom v naši namestitvi, seminar v naši namestitvi in sladki in slani prigrizki, napitki. Za kosila in večerje poskrbimo sami. Lahko se prehranjujete tudi v restavraciji Gold Istra, ali kje drugje. 130€/ oseba (potrebno nakazilo ob prijavi in s tem si zagotovite svoje mesto v nastanitvi) ***

***če boste v namestitvi plačevali z boni, vam vplačano vsoto 130€, pri plačilu z gotovino, štejemo v ceno seminarja.

 

Datum in ura: vsak dan, od sobote 4. septembra do torka, 7. septembra od 9.30 do 16. 30 ure.

Seminar facilitirata certficirani facilitatorki Access Consciousnessa: Barbara Mali in Barbara Klaus

 

BONUSI

 

Bonus št. 1:  Po opravljenem seminarju Temelji se lahko vsak mesec udeležite mesečnega podpornega spletnega srečanja za vse tiste, ki so opravili seminar, zastavite vprašanja, ki se vam porajajo pri implementaciji orodij, ki ste jih prejeli na Temeljih in prejmete facilitacijo in podporo, ki jo potrebujete.

 

PRIČEVANJA UDELEŽENCEV:

 

* Vse cene vsebujejo DDV.

Prijava na delavnico

Izpolnite obrazec v nadaljevanju, pokličite na 051 815 999 ali pišite na info@barbaramali.si

Call Now Button Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.