fbpx

3-dnevni seminar o telesih Access Consciousness – Ljubljana

Začetek

Zaključek

Kraj

3-day body class

3-dnevni seminar o telesih (3-day body class) sta ustvarila ustanovitelja in soustvarjalca Access Consciousnessa, Gary Douglas in dr. Dain Heer.

 

V teh treh dneh seminarja boste raziskovali številne telesne procese, ki vam z dinamičnim spreminjanjem energije omogočijo odkleniti napetost, bolečine, nelagodje in okorelost telesa.

 

Ne samo to, ljudje, ki so se udeležili tridnevnega seminarja o telesih, poročajo o dramatičnih spremembah velikosti in oblike telesa, odpravljenih kroničnih in akutnih bolečinah ter o spremembah na drugih področjih življenja, kot so na primer odnosi, denar, posel, itn.

 

Seminar je oblikovan tako, da odpre dialog med vami in vašim telesom in ustvari skupnost z vašim telesom, ki vam omogoča uživati svoje telo, z njim soustvarjati, namesto da ga zlorabljate in se proti njemu borite.

 

Presenetljivo je, kako se začne spreminjati odnos do vsega v vašem življenju, ko se začne spreminjati vaš odnos do vašega telesa.

(na video posnetku Kaj je 3-dnevni seminar o telesih si nastavite slovenske podnapise)

 

Na tridnevnem seminarju o telesih (3-day body class) se naučite več kot 60 Accessovih telesnih procesov, ki vsak zase naslavlja in spreminja stvari, ki se dogajajo (ali ne dogajajo) z vašim telesom in posledično spreminjajo vašo resničnost.

 

Na seminarju prejmete poleg priročnika z vsemi aktualnimi (60+) telesnimi procesi, potrdilo o udeležbi in negovalnega izmenjavanja telesnih procesov z drugimi udeleženci seminarje tudi facilitacijo vaših specifičnih vprašanj, ki se vam porajajo v zvezi z vašim telesom, telesi nasploh, izvajanjem procesov ipd.

 

Cena 3-dnevnega seminarja o telesih: 1.450,00 EUR (za ljudi, ki živijo in delajo v Sloveniji, če delate in živite v drugi državi, je lahko cena morda višja ali nižja)

 

Otroci do 15. leta se lahko seminarja udeležijo brezplačno, mladi, 16- in 17-letniki, plačajo polovično ceno seminarja.

 

Cene za ponavljanje za ta seminar ni.

 

Po opravljenem seminarju dobite tudi potrdilo o udeležbi in MP3-posnetke seminarja.

 

Pogoji za udeležbo na seminarju:

Temelji, opravljeni max. 12 mesecev pred začetkom tridnevnega seminarja o telesih

ALI

Temelji kadarkoli s katerimkoli facilitatorjem IN napredni seminar z Garyjem ali Dainom, dolg tri dni ali več v roku max. 12 mesecev pred začetkom seminarja o telesih. Kot pogoj lahko v Accessovi spletni trgovini kupite tudi posnetke zadnjih Globalnih Temeljev z Garyjem Douglasom in dr. Dainom Heerom.

ALI

seminar Izbira možnosti z Garyjem, Dainom ali Simone v max. 12 mesecih pred začetkom seminarja o telesih

 

Kaj vse je še mogoče s telesi? 

 

Se veselimo vas, vašega telesa ter čarobnosti in čudežev, ki jih lahko ustvarimo skupaj!

 

Barbara Mali

 

Prijava na delavnico

Kliknite na spodnji gumb NAKUP ali pokličite na 051 815 999 ali pišite na info@barbaramali.si.

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button