fbpx

Z zanimivim pogledom do drugačnega pogleda

Kaj če slab vid povzročajo v večini pogledi, ki smo jih kadarkoli zavzeli. Vsaka misel, vsak pogled, ki jih namenimo veliko energije, se potem aktualizira kot naša fizična resničnost. Z zanimivim pogledom lahko vse te poglede nevtraliziramo in ustvarimo drugačno resničnost. Tudi s telesom in vidom.

100.00

Kaj če svoj vid ustvarjate s svojimi pogledi, da slabo vidite, da se vam vid slabša, da se starostjo vid slabša in podobno?

 

Saj ste že slišali za to, da naš pogled ustvarja našo resničnost?

 

Če imate o svojem vidu podobne poglede, kot sem jih naštela zgoraj in če ste jim namenili dovolj energije, to ustvarjate kot svojo resničnost.

 

Vseh teh pogledov, ki smo jih kadarkoli zavzeli ali prevzeli, se lahko znebimo z orodjem, ki se mu reče “zanimiv pogled”.

 

Zanimiv pogled je orodje dopuščanja, s katerim odvzamete energijo pogledom, ki ste jih zavzeli in ustvarjajo vid, ki ga trenutno imate.

 

Po teh 21 dneh bo drugačen ne samo fizični vid, ampak boste dobili tudi globlji uvid v stvari ter večje, razširjeno zavedanje.

 

Spremenili se bodo pogledi na marsikaj in na tisto, kar najbolj zavračate videti: SEBE.

 

Poleg pogledov in sodb, ki jih imate glede svojega vida smo na srečanjih naslovili tudi različne dejavnike, zaradi katerih smo sklepali, da se nam je poslabšal vid – v resnici pa je šlo za nekaj popolnoma drugega. Od entitet do zaznavanja drugih itn.

 

Ob nakupu srečanja boste dobili 21 MP3-posnetkov, dolgih cca. 30 minut, ki si jih lahko vedno znova vrtite in si omogočite videti vse, kar je mogoče videti.

 

Po nakupu boste prejeli povezavo, s katere si boste lahko prenesli vse posnetke.

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button