fbpx

Onkraj udobne razdalje s sabo - 30 dni Vaja dela mojstra

Ste pripravljeni spoznati, kdo resnično ste?

Onkraj definicij, odgovorov, sklepov, onkraj mask, pretvarjanja, nečesa, kar niste resnično vi?

 

150.00

Ste pripravljeni spoznati, kdo resnično ste?

 

Onkraj definicij, odgovorov, sklepov, onkraj mask, pretvarjanja, nečesa, kar niste resnično vi?

 

Zaradi različnih razlogov se tekom življenja, predvsem v dobi odraščanja, oddaljimo od tega kar resnično smo.

 

Nadenemo si družbeno sprejemljive “maske”, delamo stvari, zaradi katerih menimo, da se bomo končno prilegali … pa se, karkoli naredimo, nikoli ne  …

 

Za to uporabljamo ogromno energije, veliko stvari, za katerimi si prizadevamo, se ne uresniči … ker to niso naše resnične želje, ampak skušamo zadovoljiti nekoga, dobiti potrditev, priznanje od okolice …

 

Na ta način s sabo ustvarimo t.i. udobno razdaljo.

 

In ko ustvarimo udobno razdaljo do sebe, jo imamo do vsega – do drugih ljudi, do svojega telesa, denarja, posla, lahkotnosti, sreče, prihodnosti itd.

 

Takoj, ko se ta udobna razdalja na nek način zmanjša, naredimo nekaj, da ali sebe, svoje telo, partnerja, druge ljudi, denar, lahkotnost itd. potisnemo nazaj na razdaljo, ki je udobna za nas.

 

Saj verjetno poznate tisto: “Ja, ustvarim več denarja, potem se mi pa pokvari avto, pralni stroj in denar hitro gre od mene.”  To je zaradi tega, ker večja vsota denarja ni bila več udobna. Zato ste morali nekaj ustvariti, da ste prišli ponovno na udobno razdaljo z denarjem.

 

Tako je z vsem.

 

Kaj menite, kaj bi se zgodilo, če bi zmanjšali udobno razdaljo do sebe??

 

Če bi začeli gledati, kaj je res za vas, pa tudi če se s tem nihče drug ne strinja, če vas nihče drug ne “potrjuje”?

 

Zaradi stvaritve te udobne razdalje se marsikdo znajde v srednjih letih in reče: “Saj ne vem, kdo sem, ne vem, kaj si želim, ne vem, kaj bi rad v življenju …” 

 

Če bi radi zmanjšali udobno razdaljo s sabo, jo morda celo POPOLNOMA odpravili, vas vabim na nov sklop spletnih srečanj Vaja dela mojstra, ki se ga poimenovala Onkraj udobne razdalje s sabo. Začnemo v soboto, 16. oktobra, ob 8. uri zjutraj in bomo tako nadaljevali do konca.

 

Jutranja energijska “telovadba” je super … saj se po začetku pozna ves dan!

 

Trideset dni bomo uporabljali specifičen Accessov čistilni proces, ki naslavlja vse stvari, ki jih uporabljamo, da ustvarjamo udobno razdaljo s sabo.

 

Poleg tega bomo naslovili različne stvari, zaradi katerih se začnemo oddaljevati od sebe. Naslovili bomo vsa vaša vprašanja, ki se bodo porajala.

 

Popotovanje bo intenzivno, verjetno na trenutke neudobno (saj gremo onkraj udobne razdalje!), osvobajajoče, osrečujoče … predvsem pa ko nimate udobne razdalje s sabo ste to, kar ste … ste VI … 

 

Ko ste vi, so stvari lahkotne, radostne in veličastne, ko niste vi … so lahko težke, naporne, stresne, obremenjujoče.

 

Vsako srečanje bo trajalo cca. 40 minut.

 

Po vsakem srečanju dobite MP3-posnetek srečanja za nadaljnje poslušanje.

 

Cena za srečanja: 150 EUR

 

Komaj čakam, da vidim, kaj vse bomo ustvarili tokrat! Vsa srečanja Vaja dela mojstra so izjemno tranformativna, vsako pa prinese čisto nenadejane spremembe, zaradi katerih se naša življenja spreminjajo v nekaj več!

 

Barbara

 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button