fbpx

Nadaljevalni Kako postati denar

Želite tisto, kar ste dobili s knjigo Kako postati denar še poglobiti in razširiti? Nadaljevalni Kako postati denar vas popelje v popolnoma nove širine …

450.00

Res je zanimivo, kaj vse vpliva na to, koliko denarja smo voljni imeti v svojem življenju, koliko si ga dopustimo imeti.

 

Zanimivo je, da imamo svojo cono udobja z denarjem. 😮

 

Za nekatere so to dolgovi, za druge, da komaj shajajo, pa ne glede na to koliko denarja ustvarijo.

 

Kako ste se odločili, da morate živeti svoje življenje?

 

Menite, da lahko izbirate le iz menija te resničnosti, namesto, da bi ustvarjali svojo resničnost?

 

Ste voljni pogledati širše, vsa področja svojega življenja, in spoznati, kako je vse povezano in vpliva na vaše ustvarjanje/neustvarjanje denarja in finančne resničnosti?

 

Ste že predelovali knjigo Kako postati denar in bi radi še več?

 

Dobili nova vprašanja, ki bodo osvetlila še več pogledov, ki ste jih zavzeli, s katerimi ustvarjate svojo finančno resničnost?

 

Potem vam vabim na sklop desetih spletnih srečanj, ki sem jih poimenovala Nadaljevalni Kako postati denar. Z njimi začnemo v torek, 28. septembra 2021, ob 19. uri, in bomo tako nadaljevali še devet torkov – skupaj deset torkovih druženj.

 

Podlaga za spletna srečanja bo knjiga Napredni Kako postati denar, ki z novimi vprašanji in tematikami ponuja nove uvide v sebe, v to kar zavračamo biti, čemur se izogibamo, kar skušamo s tem, kar trenutno imamo in ustvarjamo dokazati, ipd.

 

Dobili boste več kot sedemdeset (70) vprašanj, ki vas bodo začela na različne načine odklepati.

 

Z njihovo pomočjo boste začeli ozaveščati različne aspekte svojega življenja od prejemanja, seksa, zaupanja vesolju, ustvarjanja s svojim telesom, svoje kapacitete (za katere lahko trenutno mislite, da so vaša napačnost) … Vse to se odraža potem v denarju.

 

V denarju, ki ste ga voljni imeti, ki ste ga voljni biti, porajati, ustvariti in aktualizirati.

 

Vsako srečanje traja približno uro in pol.

 

Po vsakem srečanju dobite MP3-posnetek srečanja za nadaljnje poslušanje.

 

Dobili boste tudi seznam vseh vprašanj iz Naprednega delovnega zvezka Kako postati denar.

 

In seveda – vsa srečanja so interaktivna, namenjena vsem vašim vprašanjem, izzivom. Nobeno ni spregledano, vsa naslovljena.

 

Pogoja za udeležbo: da ste vsaj enkrat predelali osnovno knjigo Kako postati denar (še bolje, če ste jo predelali vsaj petkrat) IN opravljen seminar Temelji; če seminarja Temelji še nimate opravljenega, vendar ste bili na več drugih seminarjih z mano ali drugimi Accessovimi facilitatorji, mi, prosim, pišite in bomo individualno pogledali, če je to energijsko dovolj, da se lahko priključite tem spletnim srečanjem.

 

Cena desetih spletnih srečanj: 450 EUR

Komaj čakam, da vidim, kdo se nam bo pridružil na tej novi dvoinpolmesečni dogodivščini ter kaj vse bomo ustvarili in spremenili!

 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button