fbpx

Mojstrski seminar Posel na drugačen način

Kaj če je mogoče s poslovanjem nekaj drugačnega? Kaj če je lahko celo zabavno in lahko v njem uživate? Mojstrski seminar Posel na drugačen način vam bo predstavil popolnoma drugačne poglede in orodja, s katerimi lahko začnete poslovati na popolnoma drugačen, lahkotnejši način.

1,440.00

Kaj če obstaja popolnoma drugačen način poslovanja?
Veliko lahkotnejši, zabavnejši …. bolj vam pisan na kožo?
Koliko mitov in arhetipov ste “kupili” o tem, kakšen mora biti posel? O tem, kdo morate biti vi v poslu?

 

Mojstrski seminar Posel na drugačen način predstavi popolnoma drugačna orodja, poglede na posel, denar, poslovne sisteme, ki vam dejansko omogočijo poseči po vašem védenju, po tem, kar vi veste o poslu, o denarju in ustvarjati posel na način, ki deluje za vas.

 

Ne samo da, boste začeli posel ustvarjati na popolnoma drugačen način, facilitator vas bo s svojo facilitacijo popeljal prek starih, zakoreninjenih pogledov, stereotipov in mitov o poslu, ki vam preprečujejo ga ustvarjati, se v poslu zabavati, ustvarjati denar in poleg tega še spreminjati svet!

Nekatere od tem, ki jih pokrijemo na mojstrskem seminarju Posel na drugačen način:

 

1. Osnovna orodja: izogibanje, ovire, zaključevanje vs. nenehno stanje ustvarjanja, predanost svojemu življenju, percepcija časa, načini, kako se prenehati izgovarjati ter začeti ustvarjati, nadkreiranje, dopuščanje, biti izven kontrole v poslu, ustvarjanje v 10-sekundnih intervalih, lahkotnost, radost in veličastnost v poslu, nenavezanost na rezultat, manipulacija, priznavanje sebe, biti vodja v poslu, biti vodja prihodnosti …

 

2. Poslovni sistemi: sistemi vs. strukture v poslu, odnosi v poslu, najemanje ljudi, dogovor in izvedba, tri energije, ki jih potrebuje vsak posel, poslovanje kot ženska ali kot moški, laži posla, red in kaos v poslu, predvidljivost v poslu in z denarjem, nadkreiranje industrijskega standarda, brez problemov v poslu, sproščanje v posel, pogovarjanje z vašim poslom

 

3. Denar: prenehajte se izogibati in zavračati denar, opuščanje norih in logičnih razlogov, zakaj nimate denarja, deset stvari, ki vam bodo omogočile, da bo denar začel prihajati, radostno osvobajanje iz dolgov, denarni tokovi, zlati služabniki, excelova predloga za ustvarjanje finančnega zavedanja, vključevanje telesa v stvaritev denarja, investicije, ustvarjanje tokov prihodkov, stvaritveni tokovi, radost davkov

 

Seminar se ustvarja predvsem na podlagi vaših vprašanj in energije, ki jo prinesete zraven na seminar. Nobeno vprašanje in nobena tema ni spregledana, naslovimo čisto vse.

 

Tokrat bo seminar potekal prek spleta, prek Zooma, v petih popoldanskih triurnih delih.

 

Seminar bo potekal od 26.-30. aprila 2022, vsak dan od 18. – 21. ure.

 

Za udeležbo na tem seminarju ni pogojev in ni potrebno predhodno znanje! Udeleži se ga lahko vsak!

 

Poleg MP3-posnetkov celotnega seminarja dobite tudi obsežen, 130-stranski priročnik in potrdilo o udeležbi na seminarju.

 

Cena seminarja 1.440 EUR  (če seminar ponavljate v roku enega leta, je cena za 30 % nižja), otroci do 15. leta se lahko seminarja udeležijo brezplačno, mladi, stari 16. in 17. let plačajo polovično ceno.

 

Ob predhodnem dogovoru je mogoče plačilo seminarja na več obrokov.

 

Ta seminar vam bo pokazal, kako je lahko poslovanje popolnoma drugačno, kot ste se morda naučili do zdaj.

 

Barbara Mali CF, JCF, Maestro

 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button