fbpx

Knjižni klub Projekcije, pričakovanja, ločitve, sodbe in zavrnitve

“Če nimate nobenih projekcij, pričakovanj, ločitev, sodb in zavrnitev, ste lahko dejansko srečni!”  – Gary Douglas

125.00

“Kaj če bi bili najboljša stvar, ki se je kdaj koli zgodila na planetu Zemlja? Vse projekcije in pričakovanja, ki ste jih opredelili kot pomembne, so stvari, ki vam preprečujejo biti vse, kar ste.”Gary Douglas

 

Stvar, ki uničuje vas, vaše življenje in odnose (do kogarkoli in česarkoli) bolj kot karkoli drugega,  so projekcije, pričakovanja, ločitve, sodbe in zavrnitve. 

 

Pomislite samo na to, koliko projekcij in pričakovanj imate do sebe, koliko do partnerja, koliko do otrok, koliko do sodelavcev, posla, denarja, itd.

 

In posledično, koliko sodb imate do vsega prej naštetega (vključno z vami! 🤯) zaradi neizpolnjenih projekcij in pričakovanj.

 

Kolikokrat ste na tej podlagi zavrnili sebe, se ločili od sebe in drugih?

 

Ko boste spoznali, kako projekcije in pričakovanja uničujejo vse in vam preprečujejo biti  vse, kar ste, in kako je z njimi prepojen čisto vsak odnos, vas bo kar streslo.

 

Zavedanje je namreč ena od naših največjih super moči, saj nam omogoči prejeti vse informacije brez pogleda in imeti vedno ultimativno kontrolo. Ultimativno “zaščito”. Mi pa ga odrežemo s projekcijami, pričakovanji, sodbami, ločitvami in zavrnitvami in se naredimo “neumne”.

 

Ko projiciramo, kako bi moralo biti, ko pričakujemo, ne vidimo tega, kar dejansko je …

 

Ali lahko, ko projicirate in pričakujete od sebe, kakšni bi morali biti, kakšni ne, kaj bi morali imeti, česa ne, res vidite sebe? Svoje resnične talente, zmožnosti, svojo drugačno, kar je tisto resnično darilo vas? Ali se morate zato, ker ne ustrezate projekcijam in pričakovanjem, soditi, se ločiti od sebe in zavrniti dele sebe?

 

Če bi to radi spremenili in brez ali pa z zmanjšano mero projekcij in pričakovanj, dejansko bili srečni, vas vabim na šestdelni spletni knjižni klub Projekcije, pričakovanja, ločitve, sodbe in zavrnitve, s katerimi začnemo v petek, 19. novembra ob 18. uri.

 

Knjižni klub temelji na pred kratkim v slovenščini izdani knjigi Projekcije, pričakovanja, ločitve, sodbe in zavrnitve.

 

Med tem ko bomo potovali skozi knjigo, naslavljali orodja in primere, ki jih vsebuje, boste deležni tudi facilitacije na vsa vaša vprašanja, ki se bodo ali so se porajala ob branju te knjige.

 

Knjižni klub bo potekal tri petke in tri torke ob 18. uri:

ob petkih, 19.11, 26.11, 3.12.

ob torkih 7. 12, 14.12. in 21. 12.

 

Vsako srečanje bo trajalo približno eno uro.

 

Po vsakem srečanju dobite tudi MP3 srečanja za nadaljnje poslušanje.

 

Cena srečanj: 125 EUR (brez knjige)

 

Knjige na srečanjih ne bomo brali (to bo “domača igra” med srečanji), zato je osnova, da se pridružite knjižnemu klubu, to, da knjigo imate.

 

Koliko sreče in svobode nas čaka onkraj projekcij in pričakovanj?

 

Komaj čakam, da pogledamo.

 

Barbara

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button