fbpx

Drugačen, Accessov pogled na POSEL in DENAR

Kaj če lahko posel in denar ustvarjate popolnoma drugače, kot ste bili naučeni? Kaj če lahko spremenite svoje poglede, ki ustvarjajo vašo trenutno resničnost? Kaj če imate lahko VSE?

300.00

Kaj če je lahko ustvarjanje posla in denarja lahkotno …. kaj če se vam ni treba raztrgati, delati neskončne ure in se zaradi tega odpovedati vsemu drugemu?

 

Kaj če imate lahko vse?

 

Kaj če ni ALI/ALI, ampak … lahko imate čas, denar, posel, odnos IN karkoli drugega si želite!

 

Vaš pogled ustvarja vašo resničnost, na vsakem področju – tudi s poslom in denarjem!

 

Kaj če bi lahko vaša posel in denar rastla v skladu s tem, koliko ste voljni BITI?

 

In to ne pomeni, da boste sedeli križem rok doma na kavču.

 

To pomeni, da bo tisto, kar bi radi počeli, lažje izbrati, temu lažje slediti.

 

Kaj če so na voljo preprosta orodja, ki vam bodo dala jasnost, katera izbira bo razširila vaš posel in življenje ter katera ne?

 

Kaj če bi začeli gledati, kaj vi veste o poslu in denarju?

 

Kaj če bi nehali delati poglede drugih ljudi veljavnejše od svojih lastnih?

 

Če bi radi pogledali, kaj je še na voljo s poslom in denarjem, dobili nova, čisto drugačna orodja za ustvarjanje posla in denarja (ki ne zahtevajo naprezanja,  “matranja”), vas vabim na celodnevni seminar Access: Posel in denar, kjer bomo naslovili vse to in več.

 

Seminar je namenjen vsem vašim vprašanjem, facilitaciji tistega, kjer se vam zdi, da bi rabili podporo, da se premaknete naprej itd. Nobeno vprašanje ni neumno, nobeno spregledano.

 

Cena seminarja: 300 EUR (že vključen DDV)

 

V ceno seminarja je vključen tiskan priročnik in MP3-posnetki seminarja. Seminar traja od 9.30 do cca. 17. ure z odmorom za kosilo.

 

Lokacija seminarja: Hiša neskončnih možnosti, Lavrica (Škofljica, Ljubljana-jug) IN prek spleta (v primeru udeležbe prek spleta dobite priročnik v pdf-obliki)

 

Seminar facilitira: Barbara Mali CF, JCF

 

Barbara Mali je univerzitetno diplomirana ekonomistka, certificirana facilitatorka Access Consciousnessa in Radosti poslovanja.  V poslovnih vodah je že petindvajset let – najprej si je izkušnje pridobivala na različnih položajih v korporativnem svetu, leta 2012 pa se je podala na samostojno podjetniško pot. Je ustvarjalka trendov in futuristka.  Že od samega začetka jo odlikujejo drugačni pogledi na ustvarjanje posla in na poslovanje nasploh.

 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button