fbpx

Četrtkovo odklepanje teles - paket 6 obiskov

240.00

Pravkar smo dobili 12 novih Accessovih telesnih procesov!

 

Ti so se prej izvajali na Naprednem seminarju o telesih, zdaj pa so del 3-dnevnega seminarja o telesih.

 

Lahko pa se jih naučite tudi na posameznih delavnicah.

 

Ker smo se imeli na naših Sredinih odklepanjih teles tako luštno … bom zdaj facilitirala te procese tudi posamično, zdaj na Četrtkovem odklepanju teles.

 

Vsak četrtek bomo obravnavali enega od novih telesnih procesov. Katere procese bomo obravnavali na posameznih četrtkovih delavnicah, si lahko pogledate na spletni strani TUKAJ.

 

Accessovi procesi so izjemno negovalni in ne samo, da ustvarjajo spremembe v telesih, ampak tudi v vašem “vesolju”, svetu in resničnosti. Zato jih moramo gledati širše, saj za vsako telo in vsakega posameznika ustvarijo nekaj drugačnega, edinstvenega.

 

Na vsaki delavnici telesni proces enkrat podarite, enkrat prejmete. Poleg tega dobite pisno gradivo, ter MP3-posnetek verbalnega dela delavnice.

 

Posebna ponudba: Če zakupite 6 obiskov, je cena za paket 240 EUR

Če zakupite paket, lahko zakupljene obiske izkoristite tudi za udeležbo na drugih razpisanih delavnic telesnih procesov (npr. MTVSS (že to nedeljo), Celični spomin, Korekcija vida, Demol. manifestacija/mol. manifestacija, …) razen za obisk delavnice Accessovega energijskega facelifta.

 

Kaj če bi si privoščili negovalen in transformativen četrtkov večer?

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button