fbpx

Access Consciousness Temelji

Seminar Temelji je globoko raziskovanje in spreminjanje področij, ki za vas ne delujejo in jih želite v svojem življenju spremeniti.

1,800.00

Le štirje dnevi vas ločijo od popolnoma drugačnega življenja!

 

Seminar Temelji je globoko raziskovanje in spreminjanje področij, ki za vas ne delujejo in jih želite v svojem življenju spremeniti. Na mesta, za katera menite, da ste zataknili, pogledamo s popolnoma drugačnih zornih kotov, kar omogoči, da se tudi to začne spreminjati, vi pa premaknete naprej.

 

Ponudi vam orodja, s katerimi lahko spremenite karkoli in vse v svojem življenju. In da potem, ko ne mislite več, da ste zataknjeni, ustvarite življenje popolnoma po svoji meri.

 

Seminar Temelji odstrani osnovo omejitev, iz katere zdaj mislite, da morate delovati in vam omogoči, da si z orodji, ki jih prejmete, ustvarite platformo, s katere začnete popolnoma drugače živeti in ustvarjati svoje življenje.

 

Med Temelji (in po njih) začnete posegati po tistem, kar resnično ste. Po tistem, kar v tem trenutku morda niti ne veste, da vam je na voljo. Ste namreč veliko veliko večji, potentni in zmožni, kot se zdaj sploh zavedate.

 

Facilitacija s strani certificiranega facilitatorja Access Consciousnessa in vaša voljnost, da pogledate, kaj za vas ne deluje, kaj bi radi spremenili in kaj bi radi ustvarili, vas le v treh dneh in pol popeljejo do takšne spremembe in nove kvalitete življenja, da udeleženci seminarja govorijo o življenju pred in po Temeljih.

 

Začnete posegati po čarobnosti, začnete videti, da čarobnost obstaja. Začnete odkrivati in videti darilo sebe.

 

Pogledamo čisto vsa življenjska področja …

 

Na Temeljih se poleg vsega preostalega naučite tudi Accessova telesna procesa, ki odstranjujeta utelešene predpostavljene resničnosti in potrebo po reaktivnosti, odzivanju. Predpostavljene resničnosti in potreba po odzivanju so osnova vsega, na čemer gradimo svoje življenje! Ko odstranimo to, se prikaže popolnoma nov prostor za ustvarjanje življenja.

 

Na seminarju dobite tudi priročnik, ki ga predelamo na seminarju, vsebuje pa vsebine, kot so:
10 ključev do popolne svobode
Čistilni procesi za vse vrste zdravstvenih težav in izzivov
Moteči vsadki (jeza, bes, srd, sovraštvo, ljubezen, ljubosumje, seks, mir, odnos, posel, …) – vse, kar vas dela neprisotne tukaj in zdaj
Entitete
Energijski tokovi
Elementi seksa
Elementi stvaritve
Ustvarjanje finančnega zavedanja
Elementi intimnosti in elementi za ustvarjanje dobrega razmerja
Hrana in vaše telo
Besede in jezik
in še veliko veliko več…

 

Cena Temeljev 1.800,00 EUR (če seminar ponavljate v roku 12 mesecev, polovična cena 900 EUR); otroci do 15. leta imajo brezplačno udeležbo, 16.- in 17. letniki plačajo polovično ceno; v ceno seminarja so vključeni priročnik v slovenščini, MP3 posnetki seminarja, ki jih dobite po zaključenem seminarju in potrdilo o udeležbi seminarja.

Ob predhodnem dogovoru je mogoče plačilo na več obrokov.

 

Pogoj za udeležbo: opravljena Access bars delavnica (kadarkoli).

 

Seminar facilitira: Barbara Mali, certificirana facilitatorka Access Consciousnessa, facilitatorka 3-dnevnih seminarjev o telesih in seminarjev Radosti poslovanja

 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button