fbpx

21 dni Vaja dela mojstra: Vse je nasprotno od tega, kar se prikazuje, nič ni nasprotno od tega, kar se prikazuje

Uporaba tako imenovane “nore fraze” Access Consciousnessa ima vsestranske dobrobiti. Ena najpomebnejših je, da nas izvije iz obsojanja, tako da lahko začnemo ustvarjati svojo resničnost.

150.00

Kaj če je vse nasprotno od tega, kar se prikazuje, in nič ni nasprotno od tega, kar se prikazuje?

 

Ali vam to vprašanje kar nekoliko zaustavi miselni tok? Malo spremeni ustaljene poti v možgančkih? 😊

 

“Vse je nasprotno od tega, kar se prikazuje, in nič ni nasprotno od tega, kar se prikazuje” je tako imenovana Accessova “nora fraza”, ki jo uporabljamo, ko norimo zaradi kakšne stvari (saj veste, ko obsesivno razmišljate o kakšni stvari in se teh misli kar ne morete znebiti) in se na ta način “normaliziramo”.

 

Poleg tega odlično pomaga pri nespečnosti in še posebej, kadar vam možgani takrat, ko naj bi zaspali, pretirano delujejo.

 

In še eden  – pravzaprav najpomembnejši rezultat uporabe te fraze je, da odstrani vašo zmožnost obsojanja. Ne glede na to ali gre pri tem za obsojanje sebe, vašega telesa, drugih, situacij, v katerih ste, okoliščin itn.

 

Sodba je namreč največji ubijalec spremembe.

 

Če nekaj na kakršenkoli način sodite, s tem le še utrjujete, kar je. Nič se ne more spremeniti. Le še več tega dobite, kar sodite.

 

Če želite, da se stvari spremenijo, se morate najprej izviti iz obsojanja in biti v dopuščanju stvari ali osebe, ki jo želite spremeniti.

 

Šele v tem prostoru, ki ga na ta način ustvarite, se lahko zgodi sprememba.

 

Nora fraza odstrani vašo voljnost videti to resničnost kot dragoceno. Odstrani tisto, kar vam ne dopušča videti norosti tukaj in vam začne dajati občutek prostora. 

Ko imate občutek prostora, je vse lahkotnejše in na voljo je veliko več možnosti (ki jih morda prej niste videli). Kako je lahko še boljše kot to?

 

In ker živimo v času, v katerem je obsojanje, iz katerega smo lahko že prej delovali, le še potencirano (do stopnje, da že skoraj norimo), me je poklicala ta “nora fraza”  kot podlaga za nov 21-dnevni sklop spletnih srečanj Vaja dela mojstra, s katerimi začnemo v torek, 21. decembra ob 21. uri.

 

Srečanja Vaja dela mojstra temeljijo na določenem čistilnem procesu oziroma v tem primeru na “nori frazi”, ki ga na vsakem srečanju ponovimo nekaj desetkrat. Poleg tega na srečanjih naslavljamo stvari, ki se prikazujejo na podlagi energije, ki jo poraja to orodje ter energija in vprašanja vas, udeležencev.

 

Srečanja so vedno interaktivna in ZELO transformativna. Nobeno vprašanje ni spregledano, vsako je naslovljeno.

 

Srečanja bodo potekala vsak dan ob 21. uri. Verjetno bo kakšen dan tudi zjutraj (to pravočasno sporočim), vendar bo glavnina zvečer. Tako, da boste poleg vsega preostalega tudi sladko spali … ☺

 

Srečanja bodo dolga približno 30 minut.

 

Po vsakem srečanju boste dobili MP3-posnetek za nadaljnje poslušanje.

 

Cena srečanja: 150 EUR

 

Kot prijava na srečanja šteje plačilo prispevka za srečanja v spletni trgovini TUKAJ. V spletni trgovini je mogoče plačilo prek UPN obrazca, PayPala ali kreditne kartice. Po prijavi boste dobili Zoomovo povezavo za priključitev srečanjem.

 

Uh, vsakič ko začnemo z novim sklopom spletnih srečanj Vaja dela mojstra, se veselim kot majhen otrok, saj vsako srečanje ustvari velike spremembe, ki so včasih čisto nepredvidljive, presenetljive … vse pa seveda ustvarjajo bolj kakovostno življenje za vse.

 

Komaj čakam, da vidim, kaj bomo spremenili in ustvarili tekom teh srečanj!

 

Barbara 😘

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button