fbpx

21 dni Izven kontrole s poslom

Kaj če bi bili lahko toliko izven pomembnosti, ki ste jo pripisali poslu, njegovim posameznim deležnikom, toliko izven oblike, strukture … da bi lahko vaš posel postal vse tisto, kar resnično želi postati?

300.00

Koliko definicij imate o (svojem) poslu?

 

Glede sebe v poslu?

Kolikšen del (svojega) posla ste ustvarili tako, da ima določeno obliko in strukturo?

 

Koliko ste vse to naredili pomembno?

 

Vse to vam preprečuje, da bi bil vaš posel vedno spremenljiv, gnetljiv in da bi ga preobrnili in spremenili v zelo kratkem času.

 

Koliko tokov prihodkov ste se odločili, da lahko imate v svojem poslu?

 

Koliko ste se odločili, da lahko vaš posel generira denarja?

 

Koliko poslov ste se odločili, da lahko imate?

 

Koliko v poslu delujete iz pogledov, ki ste jih preprosto nekje “pobrali” in z njimi ustvarjate posel takšen kot trenutno je?

 

Koliko pustite, da vas v poslu kontrolirajo pogledi drugih ljudi?

 

Kaj če bi bili lahko izven tovrstne kontrole?

 

Kaj če bi zase in za svoj posel zavzeli drugačne poglede, drugačne od tega, ki jih ima večina in ga začeli ustvarjati na drugačen način?

 

Kaj če bi bili lahko toliko izven pomembnosti, ki ste jo pripisali poslu, njegovim posameznim deležnikom, toliko izven oblike, strukture … da bi lahko vaš posel postal vse tisto, kar resnično želi postati?

 

In ja, tudi vaš posel ima svojo zavest in če bi ga kdaj kaj vprašali, bi lahko od njega dobili marsikatero informacijo, ki bi vam omogočila posel razširiti in povečati na drugačen način.

 

Mogoče se vas posel ne želi več lastiti?

 

Je čas za nekaj novega?

 

Je čas za ustvarjanje posla na popolnoma drugačen način?

 

Na srečanjih 21 dni Izven kontrole s poslom smo pokrili čisto vse vidike posla – od začetne ideje, do aktualizacije, do tega, da si nas posel morda ne želi več lastiti in da si želi imeti novega lastnika. Pogovarjali smo se o tem, kako mi, s svojimi pogledi in zgodbami, ki jih pripovedujemo o svojih strankah, ustvarjamo finančno resničnost svojih strank. Kako postaviti ceno? Kako ustvariti posel, ki v katerem uživaš, hkrati pa prinaša še denar?

 

Govorili smo o vlečenju energije za posel in ustvarjanju energijskih tokov z različnimi tipi ljudi.

 

Ste vedeli, da vaš posel potrebuje tri energije? Kreativno, povezovalno in premikajočo? Ja, tudi to boste izvedeli na MP3-posnetkih.

 

Kako zaposliti osebo, ki bo prispevek za posel? Kakšna vprašanja zastaviti sebi in osebi? Ste vedeli, da lahko zaposlene motivirate ne z besedami, temveč z energijskim tokom, ki jim ga pošljete?

 

Med samimi srečanji so udeleženci prejemali preboje na vseh življenjskih področjih, premikali že več mesecev stoječe posle, pridobivali nove stranke, nekaterim je prvič v življenju niso porabili vsega denarja. Ozaveščali smo svoje zmožnosti in svoje védenje o poslovanju.

 

Ob nakupu prejmete 21 MP3 posnetkov, s skoraj 20 urami vsebine.

 

Na posel, na sebe in na svoje življenje boste začeli gledati popolnoma drugače.

 

 

Scroll to Top

Prenos

Za prenos brezplačnega MP3 posnetka kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Prenos

Za prenos brezplačne knjige kliknite na spodnji gumb.

Hvala.

Call Now Button